Waarom Happy Camp?

De beste prijs/kwaliteitsverhouding
Specialist op het gebied van campingvakanties betekent kort samengevat het volgende: het meest ruime en actuele aanbod maar vooral voordelig geprijsd en altijd de beste deal!

Unieke bestemmingen
Bij Happy Camp vindt u niet alleen de bekende, grote campings maar ook unieke plekjes op bijvoorbeeld Sardinië, Sicilië of in Calabrië, Hongarije, Slovenië en Oostenrijk. In Italië is Happy Camp de absolute marktleider met meer dan 30 campings verspreid over alle regio’s.

Eigen personeel ter plaatse (parkmanagers)
Onze parkmanagers staan dag en nacht voor u klaar. Zij helpen u wegwijs op de bestemming, geven tips, adviseren over excursies of staan u bij indien dit wenselijk of noodzakelijk is. Op sommige campings is er geen personeel van Happy Camp aanwezig. In dat geval kunt u terecht bij de receptie van de geboekte camping

Al 20 jaar dé camping specialist
Dit jaar bestaat Happy Camp 20 jaar en uiteraard profiteert u mee door extra aanbiedingen in het voor- en naseizoen. Kennis en kunde.

Als specialist gaan we net een stapje verder.
Al ons personeel kent de bestemming. Sommigen hebben er een persoonlijke binding mee en spreken de taal. Zo kan men net even iets extra's betekenen.

Zekerheid
De accommodaties moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen en worden jaarlijks - soms meerdere malen – gecontroleerd en beoordeeld. Onze informatie is dan ook actueel, objectief en betrouwbaar. U kunt bij Happy Camp via de beveiligde bankverbinding de betaling voldoen (I-Deal).