Verzekeringen

Annuleringsverzekering


U boekt uw reis ruim op tijd, want u wilt er zeker van zijn dat u tijdens uw vakantie terecht kunt op de bestemming van uw keuze. Het is tevens zaak om direct een goede annuleringsverzekering af te sluiten. Er kan altijd iets gebeuren waardoor u genoodzaakt bent uw reis uit te stellen of zelfs te annuleren. Uw reisorganisatie brengt hiervoor kosten in rekening. Soms tot wel honderd procent van de reissom.

De annuleringsverzekering die Happy Camp voor u regelt via een vertrouwde maatschappij als Allianz Global Assistance, vergoedt deze kosten. Ook heeft u met deze verzekering recht op een vergoeding voor eventuele niet genoten reisdagen doordat u bijvoorbeeld door vertraging te laat op uw bestemming komt, maar ook als u genoodzaakt bent uw reis af te breken. De bevestiging/factuur van uw boeking vormt uw verzekeringsbewijs. Daarnaast kunt u de polisvoorwaarden opvragen of downloaden.

De kosten zijn: 5,5% van uw reissom, vermeerderd met € 4,50 poliskosten (en 21% BTW). Totaalbedrag van de premie komt daarmee op circa 6,5% van de totale reissom.

Let op