Over Happy Camp (de Nederlandse Website)

Happy Camp Nederland


U bevindt zich nu op de Nederlandse website van Happy Camp. U kunt hier met alle gemak uw vakantie zoeken en boeken en bellen, mailen of chatten voor extra informatie met het Nederlandse Service Team,. Na uw boeking kunt u betalen via iDEAL of internetbankieren en u betaalt uiteraard bij direct boeken geen reserveringskosten.

Happy Camp Zekerheden

  - Boek zonder reserveringskosten (elders tot € 30,-).
  - Direct boeken (zonder tussen-organisatie).
  - Persoonlijke service (telefonisch, via mail of per chat).
  - Prijsgarantie (elders goedkoper - wij matchen).
  - Flexibele boekingscondities (o.a. bij opties, wijzigingen of annuleren).
  - Eenvoudig betalen (via iDEAL of bankoverschrijving).
  - Exclusieve Aanbiedingen (voor Happy Camp Nederland).
  - Code OranjeGeld-Terug of omboeken

Happy Camp Algemeen


Happy Camp organiseert al meer dan 20 jaar vakanties op campings. Het idee is ooit ontstaan in Italië in samenwerking met de eigenaar van Camping Bella Italia aan het Gardameer, één van de meest bekende campings bij de Nederlanders. Inmiddels is Happy Camp uitgegroeid tot een organisatie die op meer dan 60 campings comfortabele stacaravans en bungalowtenten aanbiedt. Wij bieden luxe bungalowtenten en diverse types stacaravans op top-campings in Italië, Frankrijk, Kroatië, Spanje, Hongarije, Oostenrijk en Slovenië.

Happy Camp biedt als uitgangspunt kwalitatief hoogwaardige producten tegen een betaalbare prijs en staat daarnaast bekend om de uitstekende service van de ervaren parkmanagers.
De gasten van Happy Camp komen hoofdzakelijk uit Nederland, Duitsland, Italië en Scandinavië zodat men unieke internationale contacten kan opdoen.

Wat is Nick Travel?
Nick Travel is de exclusieve reisbemiddelaar tussen de Nederlandse directe klanten en de Italiaanse Happy Camp organisatie. Vanuit deze constructie is het mogelijk om via Nederlandse betaalmethodieken zoals IDeal te betalen. Daarnaast zijn er Nederlandstalige medewerkers die u vanuit eigen ervaring, expertise en kennis van het Happy Camp product uitstekend kunnen adviseren.

Parkmedewerkers


Onze parkmanagers staan voor u klaar bij aankomst en tijdens het verblijf en zullen er alles aan doen om u een onvergetelijke en geslaagde vakantie te bezorgen. Ze zijn geselecteerd op o.a. gastvrijheid, stressbestendigheid, organisatietalent, enthousiasme en levenservaring. Hun belangrijkste taak is ervoor te zorgen dat u een fijne vakantie heeft. Ze onderhouden de bungalowtenten, de stacaravans en het inventaris. Zij ontvangen u en maken u wegwijs op de camping en u kunt altijd bij hen terecht met uw vragen en opmerkingen. Gezien het internationale karakter van onze organisatie zijn de medewerkers vrijwel altijd Engelstalig.

De parkmanagers kennen de omgeving en helpen u graag op weg voor excursietips, de lekkerste restaurantjes, de leukste pretparken voor de kinderen, de mooiste tochtjes of de onontdekte plekjes. Natuurlijk staan ze u ook terzijde bij minder prettige situaties zoals een arts bezoek of hulp bij andere onvoorziene omstandigheden.