De 7 hoofdredenen om een campingvakantie te boeken

Voor iedereen betaalbaar

Hoeveel geld u ook aan uw campingvakantie wenst te besteden, er is altijd wel iets dat bij uw budget past. Campings met minder faciliteiten zijn veelal een stuk goedkoper dan vakantieparken met diverse zwembaden, animatie en andere faciliteiten. Hetzelfde geldt voor uw accommodatie: hoe meer slaapkamers of hoe meer comfort hoe duurder!

U kunt het zo comfortabel maken als u zelf wilt

Boek een bungalowtent of stacaravan die al voor u klaar staat, zodat u er alleen nog maar naar toe moet rijden. Dit is misschien wat duurder dan wanneer u zelf alles meeneemt, maar als u deze manier van vakantie vieren een keer wilt uitproberen, is het juist goedkoper dan wanneer u alles eerst nieuw moet aanschaffen. Happy Camp biedt campings aan in onder andere Italië, Frankrijk, Kroatië, Spanje en Slovenië, waarbij u de keuze heeft uit een verblijf in een ingerichte bungalowtent tot aan comfortabele stacaravans van diverse groottes.

Een campingvakantie is geschikt voor elke doelgroep

Sommige mensen hebben bij campings nog steeds het beeld van eenvoudige toiletgebouwen en een onder de arm verstopte toiletrol. Dit is van een ver verleden. De campings waar Happy Camp aanbod biedt zijn grote en comfortabele vakantieparken. Vakantie vieren op een campings en daarmee veelal buiten zijn is hartstikke populair ..... zeker nu in Coronatijd! Daarnaast is deze vorm van vakantie vieren ideaal voor gezinnen met kinderen. Er zijn altijd wel leeftijdsgenootjes en gezellige andere ouders om kennis mee te maken!

Gezellige mensen met dezelfde wensen

Dat is misschien nog wel het leukste van een campingvakantie: voor u het weet bent u in gesprek met de buurvrouw of zit u aan de wijn met de Italiaanse overburen. Contact leggen op een camping is laagdrempelig; iedereen zegt elkaar gedag en is gewoon aardig, zeker in vakantietijd. U bent er ook echt even helemaal uit en meestal na de eerste nacht voelt u zich al thuis, maar dan in een heerlijk Mediterrane omgeving.

Heerlijk ontspannen in een natuurlijke omgeving

Weg van de drukte, hotels, drukke boulevards en het stadslawaai. Campings bevinden zich meestal in een natuurrijke omgeving of aan de rand van een bos of water. Bij een groot aantal campings van Happy Camp kan je direct vanuit de stacaravan het strand oplopen. Meestal is het dichtstbijzijnde dorp of stadje nooit ver weg en goed te voet of met de fiets bereikbaar.

Niets moet en alles mag…

Levendige party’s komen op een camping minder vaak voor, maar wat is het toch leuk om ‘s avonds met de kinderen weer eens een spelletje te spelen, onder het genot van een glas lokale wijn. Het campinggevoel van vrijheid is heerlijk! Let er wel op dat u de populaire campings op tijd boekt. Hoe later u reserveert, hoe kleiner de kans is dat de door u gewenste periode nog vrij is.

Diverse types accommodatie

Van bungalowtenten tot aan stacaravans met airconditioning en andere faciliteiten. Onze persoonlijke tip zijn de stacaravans van Camping Cala Gogo. Vanuit het terras heeft u uitzicht op de Middellandse Zee en is het ’s avonds wat koeler door de ligging op een bergflankje aan de Catalaanse Calas.