Maandag t/m Vrijdag: +31 (0)85 - 4014911
Tijden: van 09:00 tot 17:30 uur
Za., Zo. & Feestdagen: alleen per mail
Mail: info@happy-camp.nl

FÜR UNSERE DEUTCHE GÄSTE:
Unsere Mitarbeiterin hilft Ihnen telefonisch gerne weiter.

Corona, Code Rood of Oranje


Geld terug Garantie
Kan uw vakantie niet doorgaan vanwege een negatief reisadvies (Code Oranje of Rood) dan geven wij u de garantie dat u uw volledige reissom kunt terugkrijgen. Deze garantie geldt voor boekingen gedurende het hele seizoen. U kunt echter ook er voor kiezen om uw vakantie te wijzigen naar een andere bestemming, periode of jaar. Indien er sprake is van een prijsverschil krijgt u in het geval van een lager boekingsbedrag het verschil terug. Mocht het boekingsbedrag hoger uitvallen betaalt u in dat geval het verschil bij.

Altijd Gratis Omboeken
Boeken zonder zorgen. Dat is nu belangrijker dan ooit! Zelfs tot 1 dag voor aankomst op de camping kunt u indien gewenst gratis omboeken naar één van onze andere campings. Dit mag een camping zijn in een ander land of een boeking voor een andere periode.

Speciale Annuleringsvoorwaarden 2021
Heeft u andere redenen (dan Corona gerelateerd) om te annuleren, dan is Happy Camp dit jaar flexibeler dan ooit. Zo betaalt u voor alle reserveringen tot 31.07 geen annuleringskosten tot 3 weken voor aankomst. Gaat u na 31.07 op vakantie dan betaalt u geen kosten tot 30 dagen voor aankomst. Zie voor onze overige annuleringsvoorwaarden onze 'Informatie & Service' pagina. Klik hier om door te linken naar deze pagina.