Corona, Code Rood of Oranje


Geld terug Garantie
Kan uw vakantie niet doorgaan vanwege een negatief reisadvies (Code Oranje of Rood) dan geven wij u de garantie dat u uw volledige reissom kunt terugkrijgen. Deze garantie geldt voor boekingen gedurende het hele seizoen. U kunt echter ook er voor kiezen om uw vakantie te wijzigen naar een andere bestemming, periode of jaar. Indien er sprake is van een prijsverschil krijgt u in het geval van een lager boekingsbedrag het verschil terug. Mocht het boekingsbedrag hoger uitvallen betaalt u in dat geval het verschil bij.

Altijd Gratis Omboeken
Boeken zonder zorgen. Dat is nu belangrijker dan ooit! Zelfs tot 1 dag voor aankomst op de camping kunt u indien gewenst gratis omboeken naar één van onze andere campings. Dit mag een camping zijn in een ander land of een boeking voor een andere periode.

Speciale Annuleringsvoorwaarden 2021
Heeft u andere redenen (dan Corona gerelateerd) om te annuleren, dan is Happy Camp dit jaar flexibeler dan ooit. Zo betaalt u voor alle reserveringen tot 31.07 geen annuleringskosten tot 3 weken voor aankomst. Gaat u na 31.07 op vakantie dan betaalt u geen kosten tot 30 dagen voor aankomst. Zie voor onze overige annuleringsvoorwaarden onze 'Informatie & Service' pagina. Klik hier om door te linken naar deze pagina.