Bungalowtenten

Happy Tent

De Happy Camp tent is comfortabel, heeft een afmeting van ca. 25 vierkante meter en biedt plaats aan maximaal 6 personen. Er is een slaapcompartiment voor twee personen (bed 190×140 cm) en een slaapcompartiment met drie eenpersoonsbedden (bedden 190×70 cm). Het zesde bed dient te worden aangevraagd bij de reservering en kan in de woonruimte worden geplaatst. De keuken bevindt zich in het woongedeelte, bij de ingang van de tent en beschikt over een 3-pits gasfornuis, een koelkast en alles wat u nodig heeft voor 6 personen aan pannen en keukengerei. Buiten vindt u een parasol, een barbecue (indien toegestaan door de camping), twee ligbedden en een tafel met stoelen. Roken in de bungalowtent is niet toegestaan.

Maxi Tent

Onze Happy Maxi Tent is een comfortabele bungalowtent die is geschikt voor een bezetting van maximaal 6 volwassenen (ca. 25m2). De tent is voorzien van een (enigszins verhoogde) houten vloer bedekt met linoleum en een solide chassis, waardoor het geheel een degelijk en stabiel onderkomen biedt. Er zijn twee slaapcompartimenten: één met een tweepersoonsbed (195×134 cm) en één met drie eenpersoonsbedden (195×68 cm). Voor de evt. 6e persoon kan een bed worden bijgeplaatst in het wooncompartiment (op aanvraag). De keuken bevindt zich in het woongedeelte, direct bij de ingang van de tent. Er is een fornuis met 3 gaspitten, een koelkast en alles wat u nodig heeft aan pannen en keukengerei. Buiten vindt u een parasol, een barbecue (mits toegestaan door de camping), 2 ligbedden en een tafel met stoelen.

Inventaris

Keuken: kop en schotels, lepels, messen en vorken, kleine lepeltjes, keukenmessen, dunschiller, keukengerei, schaar, flesopener, blikopener, slabestek, rasp, maatbeker, mengkom, vergiet, koffiemok, snijplank, bestekbak, harde plastic borden, platte borden, diepe borden, schoteltjes, harde plastic glazen, set van 12 glazen, set van 3 pannen, koekenpan, dienblad, asbak, eierdopjes. Slaapkamer: dekens, kussens, kledinghangers. Algemeen: deurmat, wasrek, bezem. dweil. mandje, stoffer en blik, emmer. Tuinmeubelen: kunststof tafel en stoelen, 2 ligbedden/ligstoelen, barbecue (daar waar toegestaan; dit wordt vermeld bij de beschrijving van uw accommodatie).